Kleding ontwerpen met de PC

geplaatst in: PC onderdelen | 0

Vandaag de dag is de mobiele telefoon niet weg te denken uit onze maatschappij. Dat geldt ook voor de tablet. Maar sommige dingen blijven altijd een stuk gemakkelijker op de desktop pc, met het echte toetsenbord, de muis en het grote beeldscherm. Kleding ontwerpen is een van die dingen. Als voorbeeld voor deze blog gaan we kleding bedrukken op bedrukt.nl.

Groter beeldscherm

Het grootste voorbeeld van kleding ontwerpen op een desktop pc is het grote beeldscherm. Tuurlijk, er zijn tegenwoordig best grote tablets te verkrijgen, maar als je iets gaat ontwerpen, wil je echt goed kunnen zien wat je doet. Dan wil je echt groot. Soms wil je een kleine tekst op de borst laten bedrukken, of een klein borstlogo. Het is dan prettig als je alles goed kunt overzien om zeker te zijn dat de kleding zo bedrukt wordt als jij wilt.

Bestanden uploaden

Een ander groot veeldeel van de desktop pc gaat over het uploaden van je eigen bestanden. Met name bedrijfslogo’s, maar ook (familie) foto’s heb je vaak op de harde schijf van je pc staan. Alleen al daarom is het bijzonder handig om met de pc te ontwerpen. Je uploadt direct de bestanden met hetzelfde apparaat als waarmee je aan het bestellen bent.

Grotere bestellingen verwerken

Wanneer je een grote bestelling wilt plaatsen, waarbij je bijvoorbeeld kleding ontwerpt voor het hele voetbalteam is het ook fijn om met een pc te werken. Het is namelijk heel belangrijk dat je goed overzicht houdt en ziet wat je doet. Elk T-shirt moet bedrukt worden met de juiste naam en het juiste rugnummer. Je mag daar geen fouten in maken, want eenmaal bedrukt is bedrukt voor altijd.

Zo blijkt maar weer dat ondanks de technologische vooruitgang met alle nieuwe apparaten die op het internet kunnen dat de oude vertrouwde pc nog lang niet weg te denken is uit onze leefomgeving. Te vaak hebben we een apparaat nodig dat nauwkeuriger en handiger werkt en de pc biedt dan zeker uitkomst. Wil je zelf eens aan de slag met kleding ontwerpen? Kijk dan eens op bedrukt.nl.