Tegenwoordig is internetverbinding in de hedendaagse samenleving onmisbaar geworden. In veel bedrijven is de verbinding met het Internet zelfs van essentieel belang. Al middels beschikt Nederland meer dan 28 jaar over de internetverbinding. Om precies te zijn op 17 november 1988. Nederland was wereldwijd, na de Verenigde Staten, het tweede land dat werd aangesloten op het internet.

De eerste netwerkverbinding was in de VS en dat was in 1982. In totaal hebben nu zo’n 2,5 miljard mensen in de wereld toegang tot het internet. De groei van het aantal internetgebruikers steeg vooral deze eeuw. Aan het eind van het jaar 2000 waren er nog maar 361 miljoen mensen online. In Nederland hebben 94% van de huishoudens toegang tot het netwerk.

Het internet wordt tegenwoordig door tig van providers aangeboden o.a. door: KPN, Ziggo, Tele2, Telfort, etc. Iedereen kan het internet nu gebruiken op het werk, thuis en onderweg en op elk apparaat bijvoorbeeld op je telefoon, computer, laptop, tablet en ook op je tv. Je kunt het internet draadloos (wifi) en/of met een kabel ontvangen. Bijna iedereen zit wel eens op het internet. Sommige maken er gebruik van om zich te vermaken of voor bepaalde doeleinden. Helaas maakt er ook een groep personen negatief gebruik van het internet door middel van bijvoorbeeld cybercrime.

rocketmarketing.nl
SEO kennisbank
4ef
smart2scool
Magento developer | Mountain iT
App ontwikelaar Eindhoven – Egeniq
SLPM | Gratis website scan
unblocktalent.com
cloudtribe cloud diensten
next level opleidingen
Digibyte
Webdesign & Zoekmachine Optimalisatie
Voordelige webhosting
B2B webshop
Goedkoop internet vergelijken
Goedkope website laten maken
Vergelijk internetabonnement
website laten maken
Hosting en Domeinregistratie
Magento 2 webshop
6601rs12
BRIDGE Digital Marketing
Online casino
Alles in een pakketten
Overzicht websites
ICT Informatiecentrum
Wifi versterker kopen
online marketing bureau
Goedkope website
SLPM | Commerciële strateeg
Senior Marketeer aangeboden | Jessica
Artsystems.nl
Diamantenmail.nl
Homewebmail.nl – Telfort
Internet, TV & bellen vergelijken