Online tijdschrijven met tijdregistratie software

geplaatst in: Sofware | 0

De mogelijkheden van tijdregistratie software

Het belang van tijdschrijven neemt steeds meer toe. Het is tegenwoordig niet alleen meer belangrijk voor de Belastingdienst, maar ook voor jou zelf als ondernemer. Ook klanten willen een verantwoording van de gefactureerde uren kunnen inzien. Daarnaast is het als eigenaar van een bedrijf fijn om in te zien hoeveel uren werknemers bezig zijn met de werkzaamheden. Daardoor creëer je een goed beeld van de bedrijfsprocessen en ontdek je punten in de onderneming die aan verbetering toe zijn. Tijdschrijven levert een hoop voordeel op.

Het belang van tijdschrijven

Ondernemers weten vaak niet waaraan zij al hun tijd besteden. Daarom is het belangrijk om je uren goed bij te houden. Dankzij tijdschrijven ben je ervan verzekerd dat je weet waaraan jij al jouw uren besteedt. Zo kun jij efficiënter plannen en correcte uren factureren.

Daarnaast kan het bijhouden van je uren een hoop Belastingvoordeel opleveren. Als je voldoet aan het urencriterium van 1225 uur, kom je in aanmerking voor aftrekposten. Zo kun je aanspraak doen op startersaftrek en zelfstandigenaftrek. In totaal kan dit je 9203 euro belastingvoordeel opleveren.

De voordelen van online tijdschrijven

Zoals je hebt gelezen, is urenregistratie een belangrijke taak van de ondernemer. Een van de manieren om je werktijdenregistratie te doen[1] , is door gebruik te maken van online urenregistratie software. Hieronder lees je alle voordelen van een tijdregistratiesysteem.

Altijd een back-up dankzij een tijdregistratiesysteem

Als jij jouw werktijdenregistratie op papier bijhoudt, bestaat de kans dat je de papieren kwijtraakt of de papieren beschadigt raken. Met online tijdregistratie heb je dit probleem niet. Doordat de software online werkt, wordt er altijd een back-up gemaakt in de cloud. Daardoor weet jij zeker dat jouw urenregistratie veilig staat opgeslagen.

Altijd en overal beschikbaar dankzij online tijdregistratie

Een ander voordeel aan online tijdregistratie is dat je altijd en overal je uren kunt registreren. Het enige dat je daarvoor nodig hebt, is een apparaat waarop de software staat en een werkende internetverbinding. Zo kun je overal makkelijk je uren bijhouden.

Een duidelijk overzicht van je werktijdenregistratie

Met online urenregistratie kun je eenvoudig inzien aan welke processen en werkzaamheden je de meeste uren besteedt. Dankzij een goed overzicht kun je gericht en efficiënt plannen, wat resulteert in een effectievere bedrijfsvoering. Dankzij tijdregistratie software bespaar je dus een hoop tijd.

Alle uren in één tijdregistratiesysteem

Als jouw bedrijf bestaat uit meerdere werknemers, is het mogelijk om voor iedere werknemer een aparte login aan te maken. Daardoor kan iedereen zijn eigen uren zelf in het systeem zetten. Zo weet je zeker dat alle gemaakte uren worden gefactureerd en kun je zien hoe jouw bedrijf nog efficiënter kan werken.

Tijdschrijven met een app

Met een urenregistratie app kun je altijd en overal tijdschrijven, ook als je niet op kantoor bent. Daarnaast kun je altijd alle uren inzien. Ben je vaak onderweg? Dan is de app echt een uitkomst. Sommige apps bieden ook een tool waarmee je kunt plannen op je mobiele telefoon. Ook kunnen de verlof- en verzuim uren van jouw werknemers gemakkelijk worden geregistreerd in de app. Vervolgens kan jij als eigenaar de uren goed- of afkeuren. Met een app heb je dus alle uren inzichtelijk en altijd bij de hand.

je werktijdenregistratie te doen